Linda Voorbij

Linda Voorbij

2014feestsascoachinglinjoan 121‘Nee, daar ben ik veel te nuchter voor’ heb ik altijd gedacht en ook vaak genoeg geroepen. Tot ik steeds vaker in aanraking kwam met paardencoaching en ik me er steeds verder in ging verdiepen. Stiekem behoorlijk bang voor paarden, maar toch de stap genomen. En wat een ervaring was dat! Een bijzondere ervaring, een om nooit te vergeten. En dat dankzij de geweldige Bernie en de net zo bijzondere coach Saskia Wirsing. De ontmoeting met Bernie was nog een beetje onwennig, maar zodra we samen ‘in de ring’ stonden was dat meteen over. De klik was er. Maar dan is daar die opdracht. Ik moest Bernie laten rennen en meteen stak de onzekerheid de kop op, tevens het thema van mijn sessie. In het begin lukte het dan ook niet.
Al gauw kwam Saskia mij te hulp. Niet door meteen ‘de ring’ in te stappen, maar door vragen te stellen. Voor mij zeer confronterende, maar goede vragen. Vragen die voor mij moeilijk te beantwoorden waren, maar juist door ze wél te beantwoorden, viel er een last van mijn schouder. Samen met Bernie en met wat tips van Saskia heb ik mijn doel bereikt. En wat voelde dat goed! En nog steeds. Op mijn telefoon heb ik foto’s staan van de sessie en als ik ze terugkijk, beleef ik dat moment opnieuw.
Saskia heeft niet alleen verstand van paarden, maar ook van mensen. Ze is geduldig, oordeelt niet en stelt vragen die echt dingen bij je losmaken. Saskia is professioneel en weet haar kennis van paarden en mensen perfect te combineren, met als resultaat een geweldige coachingsessie. Ik vond het een bijzondere ervaring en denk hier in de toekomt nog veel aan te hebben!’