Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil zijn!

Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil zijn!


Het maakt mij niet uit wie je bent of wat je achtergrond is. Wat me wel uitmaakt is: wie wil je zijn? En hoever ben je bereid daarvoor te gaan?

Ik werk graag met mensen die volledig gecommitteerd zijn aan hun eigen groei. Open staan voor verandering en doen wat nodig is om daar te komen. Ja of nee, niets ertussen in. Samen met de paarden voel ik in wat nodig is, om jou daar te krijgen. Soms confronterend maar altijd met liefde en zachtheid. Zodat jij gaat leven vanuit je hart, je gevoel met als resultaat:

 • In contact zijn met jouw bron: joy, lichtheid, plezier, genieten, stralen, sprankelen

 • Vanuit een diepere verbinding met jezelf, diepere verbindingen met je relaties

 • In contact zijn met je gevoel, je lichaam en voelen welke behoeften belangrijk zijn om gehoor aan te geven voor meer vervulling en focus

 • Go with the flow, alles gaat moeiteloos

 • Keuzes maken en verbindingen aangaan die energie opleveren

 • Keuzes maken/je leven zodanig inrichten dat je volledige vrijheid kunt ervaren

 • Ervaren van volledig gevuld zijn, helemaal opgeladen zijn, zodat je overstroomt van joy en levenslust

 • Ontdekken en ervaren wat het voor jou betekent om vrouw te zijn

 • Niet alleen weten in je hoofd maar ook voelen en ervaren, verankeren in je lichaam waardoor je geen terugval in oude gewoonten meer hebt


 • Wanneer je weer in contact bent met jouw levensenergie, gaat alles moeiteloos...

  Hoe klinkt dat?

  Mijn werkwijze:

  We doen een intake gesprek bij de paarden. Dit kost 50 euro en is bedoeld voor jou om te kijken of mijn manier van werken je aanspreekt, contact maken met de paarden en in kaart brengen wat je verlangen is. We kijken wat je nodig hebt om er te komen en of ik voor jou de juiste persoon bent hierin. Wanneer het voor ons beiden zo voelt, doe ik een passende aanbieding.

  Dat kan variëren van een 3 maands Intensive programma met gemiddeld elke 3 weken een sessie met de paarden tot een maand abonnement, waarbij we wat intensiever aan het werk gaan: 2 sessies per maand.

  Paarden zijn erg gevoelig voor energie en reageren op de kleinste verandering in je energie: zo kun je steeds zien aan de reactie van het paard of hetgeen je voelt, denkt of doet jou helpt of niet.

  Zij zijn puur en eerlijk: zij laten jou zien wat jij mag veranderen of ontwikkelen om helemaal te kunnen zijn wie je bent.

  Ik stel vragen om tot inzicht te komen en vertaal het gedrag van het paard.

  Je krijgt tips mee om zo hetgeen je hebt geleerd te verankeren in jezelf.

  Bel 06-20714279 voor informatie of een afspraak of mail naar: info@swpaardencoaching.nl  SW-PaardenCoaching-Kennismaking

  Voor bedrijven en groepen organiseer ik (teambuilding) trainingen op maat, in samenwerking met mijn collega en ervaren paardencoach KC Bialek van Holistische Paarden en Therapie Opleiding. Wij trainen op diverse mooie locaties in het Groene Hart, afhankelijk van de grootte van de groep.

  Workshops op maat


  Wil je graag iets organiseren met vrienden/vriendinnen of een groep? Ontspannen samen zijn met paarden met diepgang en plezier? Met of zonder heerlijke lunch of high-tea. Je kunt het zo uitgebreid of basic krijgen als je zelf wilt.

  Bel 06-20714279 voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor een workshop of activiteit op maat voor jullie gemaakt of mail naar: info@swpaardencoaching.nl

  Als coach vind ik je zeer positief, goed invoelend, opmerkzaam, reflecterend en vol respect. Kwetsbaar in kracht. Ook meteen vertrouwd. Professioneel!'
  Vanuit mijn professie als management consulting ken ik de impact die interventies als paardencoaching hebben op leiderschap en gedragsverandering. Ik heb recent de kracht van paardencoaching zelf mogen ervaren op het inzichtelijk maken van mijn eigen gedrag en leiderschapsstijl. De warme persoonlijkheid die Saskia daarbij inbrengt is bijzonder. Haar aanpak is daarbij van onschatbare waarde.
  Onze cliënten